Virallinen nimi Sarkasmin Musta Lammas, VH-28444
Sukupuoli ori
Säkäkorkeus 158 cm
Syntymäaika 18.02.2007 (VHKR)
Väri rautias
Koulutustaso RE 100 cm, ME 80 cm, KO Va B
Rotu suomenhevonen
Painotus kouluratsastus
Omistaja terroristisieni
Kasvattaja terroristisieni, Sarkasmi
Sarkasmin Musta Lammas on yksi lempihevoseni Pohjolan Piruetin varsoista. Mustis myytiin vähän syntymänsä jälkeen eräälle tallille, mutta sieltä ei sivuja kuulunut, vaikka mailasin ja odottelin monta kuukautta. Sitten päätin ottaa Mustiksen itselleni, päätökseen vaikutti etenkin pojan sukutaulu ja tallin silloinen orivajaus.

Luonteeltaan Sarkasmin Musta Lammas ei ole yhtään huonompi kuin muut, kuten nimi saattaa ehkä antaa ymmärtää. Se on rauhallinen, ystävällinen, leppoisa ja lempeä poika joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Oriksi ei siis tätä herraa heti luonteesta tunnistaisi ;) Ratsastaessa tämä herra yrittää normaalisti parhaansa, huonoina päivinä pitää temppuilla ja mennään aivan minne sattuu. Kouluratsastushommat tältä pojalta sujuu hyvin, siihen on sukukin aika paljon vaikuttanut. Esteillä ponnua riittää, mutta poika meinaa usein innostua liikaa ja hyppii juuri niitä esteitä mitä itse haluaa. Maastossa taas on aina niin kivaa, ettei poika jaksa temppuilla yhtään, haluaa vain mennä niin lujaa kuin mahdollista. Vierailla kentillä Mustis kulkee hölmistyneen näköisenä, haistelee uusia hajuja ja sipsuttaa kuin heikoilla jäillä. Eihän sitä ikinä tiedä, jos kentän alla on vaikka salainen tunneli, johon voi yhtäkkiä tipahtaa.

Mustis tykkää rapsutuksista, silittelyistä, harjailuista ja kaikenmoisesta koskettelusta joka itseensä kohdistuu. Lapsista ja sensellaisista silittelijöistä tämä poika siis tykkää ja kovasti. Harjatessa ori pysyy hiljaa paikallaan, kuin patsas. Mahan altakin antaa harjata ihan kiltisti. Suihku ei ole tälle pojalle ole juttu eikä mikään, uiminen on myös ehdottomasti kesän kovin juttu! Mustis voisi mennä uimaan vaikka kuraojaan, piiloon kuumaa aurinkoa ja kärpäsiä. Talvella ori tykkää piehtaroida lumessa, niin että harja on täynnä lumipalloja ja tuollainen metrilettihän kaipaa setvimiseen paljon aikaa, ja omistaja usein patistaa työhön muutamia tallityttöjä. Tästähän Mustis tykkää, sillä se saa myös huomiota ja usein hoitajat myös silittävät poikaa siinä samalla :)

isä VIR MVA Ch Pilviponin Salamanteri ii. Tunturipuro iii. Vieteri
iie. Tuulen tuiske
ie. Pilviponin Aurinkolintu iei. Ch Liinahaan Joulupuuro
iee. Kaamosmaan Lumikello
emä Pohjolan Piruetti ei. Nerian Idylli eii. LNA Eemeli
eie. Fetan Kamomilla
ee. Keskiviikon Haltiatar eei. MES Hobitti
eee. Soodan Anonyymi


Kaikki kilpailutulokset
- ei sijoituksia kilpailuissa -

- ei jälkeläisiä -


Kuvista kiitos terroristisieni!Sivusto ei toimi Internet Explorerilla. Vaihdathan esim. Mozilla Firefoxiin.
Muilla selaimilla toimivuutta saa ilmoittaa vieraskirjaan.